Tekil Mesaj gösterimi

tanir abi ye
  #10 (permalink)  
Alt 05-11-2008, 02:01 PM
sadoo_25 sadoo_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart tanir abi ye

selamün aleyküm tahir bey ben sadrettin aydemir.kocaelinde ikamet ediyorum.1 yıllık evliyim ama evliliğimi yaşayamıyorum cahilliğim sonucu eşiminde kendiminde hayatını kararttım.bu yaşam gailesi yetmezmiş gibi borcum kat kat arttı.düğün için borca girdim ailemin durumu müsait değil 10,000 ytl borcum var ama aldığım maaş 450 ytl vardiyalı çalıştığımdan dolayı ek iş yapamıyorum.eşim ölen bebeğimizin ardından tansiyon hastası oldu çalışamaıyor.şimdi dersinki bunları niye anlatıyosun.benimki bir umut hazır para yemek benim harcım değil alışık değilim.daha askerliğimi yapmamış 450 ytl ye çalışan bir genç olarak ardımda bırakacağım eşimi düşündükçe çarelerim ve ümitlerim tükeniyor.benim gayem borçlarım kapansın kuru ekmek yer bana yardımedenin yanında ücretsiz çalışırım fazla parada haksız kazançta gözüm yoktur.çevrenizde hayır amaçlı dostlarınıza beni anlatır yardımcı olursanız duacınız olurum.allahtan sonraki beklentim sensin.elinden bişey gelmezse canın sağolsun ama hiç giyemediğim forma isterim mümkünse...allaha emanet olun hayırlı günler...
sadrettin aydemir
05558334792