Tekil Mesaj gösterimi

#2 (permalink)  
Alt 24-04-2009, 10:59 AM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder

Bu soruyu sormam daki amacım aslında belliydi genel kanı şimdiki başknın değimesi yönünde fikirlerinizdi şu anda söylentier syn .ALİ ŞEN in arabuluculk misyonu yönünde turları aziz yıldırıma sen çekil syn ALİ KOÇ BAŞKAN olsun ben SYN ŞADAN KALKAVANa sölerim başkan adayı olmaz demiş yapılmak istenen nedir bunun içinde bir oyunmu vardır basında çıkan bu haberler ne kadar doğrudur . bu gün şimdiki başkanın sözünden bir adım bile dışarı çıkmayan SYN ALİ KOÇ yarın başkan olsa ne değişecek diye de düşünmeden edemiyorum . korkuları nedir kan kaybeden yönetim farklı amaçlar içinmi bu klübü yönetmek istemektedirler ki koltuk bu kadar kıymatlidir eğer fener bahçeyi bu kadar seviyorsan koltuktan kalk ama klübü terk etme muhalefet görevine devam et ve bu kadar sevdiğini söylediğin klübünün yeni yönetim tarafından iyi yönetilmesi adına denetim yapmaya devam et biz futbolculara kavga etmeyin diyoruz kavganın büyüğünü yöneticiler yapıyor hani bir laf vardır 'imam o....... ca cemaat s........ş derler siz kavga ederken sporculara kavga etmeyin bu ayıptır sportmence bişi değildir nası dersiniz bunuda aklım almıyor işte dostlar bu gibi spekilasyonlar yaşanırken bir klübün hakkaten yönetilemk içinmi yoksa kendi amaçlarına hizmet etmesi içinmi bu kadar talep gördüğünü anlayın da çözünde refaha çıkalım aklımız karışıklıkdn kurtulsun hakkımızda hayırlısı artk a.e.o.
ALİ SEL