Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Futbol Turnuvası

LinkBack Seçenekler Stil

#71 (permalink)  
Alt 09-12-2009, 08:42 PM
foreign foreign isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Tüm arkadaşlara selamlar..Kritik haftaya geldik sonunda..Grubun kader maçları olacak bu hafta, 3 takım için de çok önemli.. Centilmence ve hak edenin kazanacağı maçlar olsun inşallah..Yalnız 2 zor rakiple ard arda maçlar yapmak kolay olmasa gerek..Haftalardır maçımız yokken en önemli maçlara aynı hafta çıkmak nasıl olacak bilmiyorum..Tam kadro çıkamayacağız gibi..Yinede bütün arkadaşlarla görüşüp gerekmedikçe erteleme talep etmemeyi düşünüyorum..Turnuvaya renk katacak takımların 2 si malesef elenmiş olacak..Halbuki 3 takımda aslında gruptan çıkmayı hakedecek takımlar.Rakiplerimize şimdiden başarılar diliyorum..

#72 (permalink)  
Alt 10-12-2009, 02:03 PM
alicom alicom isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
BAHADIR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Takım olarak size yakışanda bu KEMAL kaptan. Son haftaya kadar mücadelenizi sürdürmeniz fair play adına çok olumlu olacaktır. Başarılar dilerim. YURT SİGORTA
vay kemal kardeşim alacağınız bir galibiyet ortalığı fena halde karıştırır hadi hayırlısı bakalım

#73 (permalink)  
Alt 10-12-2009, 02:08 PM
Junior Member

Alıntı:
foreign´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm arkadaşlara selamlar..Kritik haftaya geldik sonunda..Grubun kader maçları olacak bu hafta, 3 takım için de çok önemli.. Centilmence ve hak edenin kazanacağı maçlar olsun inşallah..Yalnız 2 zor rakiple ard arda maçlar yapmak kolay olmasa gerek..Haftalardır maçımız yokken en önemli maçlara aynı hafta çıkmak nasıl olacak bilmiyorum..Tam kadro çıkamayacağız gibi..Yinede bütün arkadaşlarla görüşüp gerekmedikçe erteleme talep etmemeyi düşünüyorum..Turnuvaya renk katacak takımların 2 si malesef elenmiş olacak..Halbuki 3 takımda aslında gruptan çıkmayı hakedecek takımlar.Rakiplerimize şimdiden başarılar diliyorum..
grubun gerçektende kader maçları ama sizin için gerçektende çok zor olacak ilk maçın yorğunlugu büyük ihtimalle 2. maça etki edecek tabi maçı kazanmanız halinde.Son maçlarında dostluk içinde centilmence geçmesi dileğiyle hak eden kazansın.

maç ne zaman
  #74 (permalink)  
Alt 10-12-2009, 11:18 PM
kemalbey kemalbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart maç ne zaman

bizim maçımız ne zaman peki bu haftasonu gözükmüyor maça çıkacağız

#75 (permalink)  
Alt 11-12-2009, 09:37 AM
Junior Member

Alıntı:
kemalbey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim maçımız ne zaman peki bu haftasonu gözükmüyor maça çıkacağız
harbiden sizin maç yazılmamış nasıl olucak şimdi!!!!

#76 (permalink)  
Alt 11-12-2009, 10:30 PM
kemalbey kemalbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
alicom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
harbiden sizin maç yazılmamış nasıl olucak şimdi!!!!
abi messenger adresim kemal_gs_1988@hotmail.com

#77 (permalink)  
Alt 12-12-2009, 05:56 PM
foreign foreign isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Selamlar arkadaşlar.. Ortaköyspor ile yaptığımız maçı kaybettik ve 2. olarak onlar çıktı.. kendilerini tekrar tebrik ediyoruz.. Güzel bir maç oldu.. Yurt Sigorta ile yapacağımız yarınki maç her 2 takım için formaliteye dönüştü ve yarın eksiklerimiz olacağı için maça gelmeme kararı aldık..Buradan Yurt Sigorta takımını da bilgilendirmek istedik ki yarın boşa gelmesinler..Adminamca gitmiş olduğu için kendisine söyleyemedik.. Herkese tekrar teşekkürler en ufak bir tatsızlık olmadığı için.. KANKİLER takımı olarak bundan sonraki maçlarda Esse Grup ve Ortaköyspor a başarılar dileriz...

#78 (permalink)  
Alt 14-12-2009, 08:28 AM
Junior Member

Alıntı:
foreign´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar arkadaşlar.. Ortaköyspor ile yaptığımız maçı kaybettik ve 2. olarak onlar çıktı.. kendilerini tekrar tebrik ediyoruz.. Güzel bir maç oldu.. Yurt Sigorta ile yapacağımız yarınki maç her 2 takım için formaliteye dönüştü ve yarın eksiklerimiz olacağı için maça gelmeme kararı aldık..Buradan Yurt Sigorta takımını da bilgilendirmek istedik ki yarın boşa gelmesinler..Adminamca gitmiş olduğu için kendisine söyleyemedik.. Herkese tekrar teşekkürler en ufak bir tatsızlık olmadığı için.. KANKİLER takımı olarak bundan sonraki maçlarda Esse Grup ve Ortaköyspor a başarılar dileriz...
Gerçekten güzel bir maç oldu Kankiler takımını centilmence oyunundan ötürü tebrik ediyorum.Umarım bu grubun hakkını verip gidebildigimiz kadar üst turlara uzanabiliriz.
Herkese güzel msjlarından dolayı teşekkür ediyorum bundan sonraki turnuvalarda görüşmek dilegiyle...

Seçenekler
Stil