Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Geçmiş Turnuvalar

LinkBack Seçenekler Stil

#21 (permalink)  
Alt 31-08-2008, 10:09 PM
sLaVeZeRo sLaVeZeRo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

N.T. Spor olarka tam kadro ordaydık hatta görenler vardır (Celtic formalar) ben(kaleci) dahil tüm arkadaşlarım ordaydık ama ne hikmetse rakibimiz cebeci gelmedi, aslında sevinemedik, çünkü en azından maç yapıp kendimizi görmek ve hakkımızla yenip kalmak isterdik, napalım kısmet
artık gruplara kısmetse. sanırım orda acil bişi olmadıkça gelmeyen çıkmayacaktır. asıl iş gruplarda belli olcak desenize.

Herkese Başarılar . . .

N.T. Spor

kral biziz
  #22 (permalink)  
Alt 01-09-2008, 12:19 PM
kralbiziz kralbiziz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart kral biziz

arkadaşlar kimse kimseyi yıldız yapmıyor... ole bazı takımlar saolsun bazılarını yıldız yapıyo fılan yazmayın bunları ayıp elendiyseniz yeriniz belli biz iyiydik yendik bitti tabiki futbol ne zaman nerde ne olacağı bellı olmayan hatalar oyunu az hata yapan kazanır öyle degil mı demek bizde az hata yapan takım sınıfındayız önümüzdeki maclara bakıcaz biz eğlence için gelmedik bizizm takımımızın bi ideali var insallah butun kalan takımlarda bu ciddiyette çıkarlar sahaya çok gol atan kazansın ne diyim herkese başarılar...

Konu adminamca tarafından (01-09-2008 Saat 09:57 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazılarımızı yazarken küçük harf kullanalım lütfen

#23 (permalink)  
Alt 01-09-2008, 12:27 PM
istanbulls istanbulls isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

istanbulls - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
istanbulls´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eleme grubundaki goller gol kralliğina yansiycak mi ?

bazı arkadaşları sağolsun karşı takımlar yıldız yapmışlar )
sanırım benim yazdığıma ithafen yazmışsın.. bu yazımda ayıp denicek birşey olduğunu sanmıyorum. Bir takılmaydı bu, bizde yesek fark bizim içinde aynı şeyi söylerdim.. Bu genelde halısahada ve maçlarda kullanılan bir tabir kaleciye kız gibi şut çekersen ya antreman mı yaptırıyosun yada yıldız yaptınız denir. Forvetide boş bırakırsan oda bir yıldız adayıdır.. Bu bir şakaydı bunu ciddiye alan ve gocunan olduysa özür dilerim.

Herkes gücü neyse onu ortaya koyuyor. Gücümüzün yettiğince eğlenmeye geliyoruz. Herkese başarılar.

#24 (permalink)  
Alt 03-09-2008, 07:22 PM
zaza 44 zaza 44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Evet beyler bu turnuva çok güzel ve eglenceli bi futbol olacak biz özdoganspor ilk maçı kazandık inş grup maçlrınıda kazanacagız ilk maç olarak ve bu arada altıntaşspor büyük ve büyükkkkk geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşlarıma neyse hayırlısı deyip geçelim ve kendi yolumaza baklım TÜM TAKIM ARKADAŞLARIMA GRUPLARDA BAŞARILAR DİLERİMMM

#25 (permalink)  
Alt 03-09-2008, 11:11 PM
KizilYildiz KizilYildiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Sevgili dostlar benimde bir takımım bulunmakta ve bu turnuvaya katılmak arzusu içeresindeyim bugün haberdar oldum bu turnuvadan ve hala katılma şansım bulunmaktamı nu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim...

#26 (permalink)  
Alt 04-09-2008, 12:14 AM
toprakk toprakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
zaza 44´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet beyler bu turnuva çok güzel ve eglenceli bi futbol olacak biz özdoganspor ilk maçı kazandık inş grup maçlrınıda kazanacagız ilk maç olarak ve bu arada altıntaşspor büyük ve büyükkkkk geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşlarıma neyse hayırlısı deyip geçelim ve kendi yolumaza baklım TÜM TAKIM ARKADAŞLARIMA GRUPLARDA BAŞARILAR DİLERİMMM
zaten eğlenceli kılmakta bizim elimizde ne kadar eğlenmeyi amaçlarsak okadar eğleniriz.Şimdiden hepimize başarılar.

Seçenekler
Stil