Alıntı:
rasim8383´isimli üyeden Alıntı
admınamca bızım karakterlı davranmamızın adam gıbı davranmamızın cevabı bu olmamalıydı eywallah sagolasın ben sımdı susuyorum gereklı cevabı oynadıgımız futbolla verıcez ..bız delıkanlı gıbı bıze gelın dedıgınız gunde gelırız bız karakterlı ınsanlarız ve herkesı boyle goruyoruz ama gordugumuz gıbı degılmıs.... yenı rakıbımızı beklıyoruz bız yıne orda olucaz..saygılar
|
Siz bana saygılı olmadığınız sürece ben size saygılı olamam, vermiş olduğumuz kararlara saygı göstermeniz gerekiyor. Şikayet ederek 100 lira verdim diyerek, 100 liranın sorumlusunu arayarak sonuca varamazsınız. Elemelerde böyle aksaklıklar olduğunu ve gruplarda bu olayların çözüleceğini söyledik, herkesten sabırlı olmasını istedik.
Futbolcu arkadaşlar bu isteğimize olgunlukla karşılık verdi, fakat sizin yazmış olduğunuz mesajlara bakın. Siz Bağcılar'dan geliyorsunuz, Pendik'ten Kartal'dan Beykoz'dan gelen arkadaşlar konuşmazken sizin konuşmanız sizin deyiminizle adam gibi davranmanızla, karakterli davranmanızla örtüşmüyor. Eğer bu turnuvada devamlı olmak istiyorsanız sabırlı olacaksınız. Uzun soluklu bir süreç, insanları zorla getirmiyoruz.
Saygılarımla.