Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Geçmiş Turnuvalar

LinkBack Seçenekler Stil

#31 (permalink)  
Alt 20-10-2009, 01:35 PM
metin_34 metin_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Exclamation

Rövanş maçları ne zaman olucak sayın admin ?
biz geçen hafta cumartesi günü maç yaptık bu hafta yani 25 Ekim pazar günü mü yapıcaz maçımızı ve saat kaçta olcak frumda gerekli bilgiyi bulamadık bilgilernize arz olunur.

#32 (permalink)  
Alt 20-10-2009, 11:10 PM
rasim8383 rasim8383 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
adminamca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Turnuvadan çekilebilirsiniz.
admınamca bızım karakterlı davranmamızın adam gıbı davranmamızın cevabı bu olmamalıydı eywallah sagolasın ben sımdı susuyorum gereklı cevabı oynadıgımız futbolla verıcez ..bız delıkanlı gıbı bıze gelın dedıgınız gunde gelırız bız karakterlı ınsanlarız ve herkesı boyle goruyoruz ama gordugumuz gıbı degılmıs.... yenı rakıbımızı beklıyoruz bız yıne orda olucaz..saygılar

#33 (permalink)  
Alt 21-10-2009, 11:37 AM
adminamca adminamca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

Alıntı:
rasim8383´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
admınamca bızım karakterlı davranmamızın adam gıbı davranmamızın cevabı bu olmamalıydı eywallah sagolasın ben sımdı susuyorum gereklı cevabı oynadıgımız futbolla verıcez ..bız delıkanlı gıbı bıze gelın dedıgınız gunde gelırız bız karakterlı ınsanlarız ve herkesı boyle goruyoruz ama gordugumuz gıbı degılmıs.... yenı rakıbımızı beklıyoruz bız yıne orda olucaz..saygılar
Siz bana saygılı olmadığınız sürece ben size saygılı olamam, vermiş olduğumuz kararlara saygı göstermeniz gerekiyor. Şikayet ederek 100 lira verdim diyerek, 100 liranın sorumlusunu arayarak sonuca varamazsınız. Elemelerde böyle aksaklıklar olduğunu ve gruplarda bu olayların çözüleceğini söyledik, herkesten sabırlı olmasını istedik.

Futbolcu arkadaşlar bu isteğimize olgunlukla karşılık verdi, fakat sizin yazmış olduğunuz mesajlara bakın. Siz Bağcılar'dan geliyorsunuz, Pendik'ten Kartal'dan Beykoz'dan gelen arkadaşlar konuşmazken sizin konuşmanız sizin deyiminizle adam gibi davranmanızla, karakterli davranmanızla örtüşmüyor. Eğer bu turnuvada devamlı olmak istiyorsanız sabırlı olacaksınız. Uzun soluklu bir süreç, insanları zorla getirmiyoruz.

Saygılarımla.

#34 (permalink)  
Alt 21-10-2009, 07:17 PM
rasim8383 rasim8383 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
adminamca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz bana saygılı olmadığınız sürece ben size saygılı olamam, vermiş olduğumuz kararlara saygı göstermeniz gerekiyor. Şikayet ederek 100 lira verdim diyerek, 100 liranın sorumlusunu arayarak sonuca varamazsınız. Elemelerde böyle aksaklıklar olduğunu ve gruplarda bu olayların çözüleceğini söyledik, herkesten sabırlı olmasını istedik.

Futbolcu arkadaşlar bu isteğimize olgunlukla karşılık verdi, fakat sizin yazmış olduğunuz mesajlara bakın. Siz Bağcılar'dan geliyorsunuz, Pendik'ten Kartal'dan Beykoz'dan gelen arkadaşlar konuşmazken sizin konuşmanız sizin deyiminizle adam gibi davranmanızla, karakterli davranmanızla örtüşmüyor. Eğer bu turnuvada devamlı olmak istiyorsanız sabırlı olacaksınız. Uzun soluklu bir süreç, insanları zorla getirmiyoruz.

Saygılarımla.
eyww admınamca rakıbımızı beklıyoruz saygılar bu hafta rakıbımız telefonda konustugumuz halde gelıcem deyıpte gelmemesı bızı cok kızdırdı onun yanısıması olabılır kusurumuza bakma saygılarla ve yenı rakıbımız ne zmn bellı olucak

maç sonuçları ve yeni eşleşmeler
  #35 (permalink)  
Alt 22-10-2009, 02:11 PM
Dartanian Dartanian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart maç sonuçları ve yeni eşleşmeler

adminamca durumumuz nedri?17-18 ekim de oynanan maçların sonuçları henüz açıklanmadı..yeni eşleşmelerde bellei değil..bize bilgi verirseniz sürekşli sizide sıkıştırmayız..saygılarımla...

Seçenekler
Stil