Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Güncel

LinkBack Seçenekler Stil

Taraftarmısın Yoksa Seyircimi
  #1 (permalink)  
Alt 28-12-2007, 12:00 PM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Taraftarmısın Yoksa Seyircimi

Sayın forum üyeleri ve forum sayfasını ziyaret eden tüm arkadaş,dost ve tanıdık ,tanımadık spor severler,
Bu konu başlığı syn fatih terimin bir söyleminden alıntı yaptığımı konumayı dinleyen veya bir yakınından duyan herkes hatırlayacaktır.
Evet şimdi ricam şöyle bir düşünsek acaba tuttuğumuz takımın taraftarımıyız yoksa seyircisi mi veya hayatımızın bir bölümünde de olsa sempatizanımıyız sempati duyan ben kalpten severim ama belli etmem diyene sözümüz yok amaaa ben takım tutarım allahına kadar şu takımcıyım bu takımcıyım diyene lafımız eğer bu sözünün arkasında olmuyorsa gerektiği gibi davranmıyor iyide ve kötüde de hep yanında olmuyorsa iştee sözümüz bu ve bunun gibi olanlra.
kendinizi nerede görüyorsunuz taraftar mısınız yoksa seyircimisiniz.unutmadan elimden gelen sadece tv nin karşısında seyretmek ve iyidede kötüdede takımımı sevmek diyene sözümüz yok.
bu forum ve forum yöneticelerine çok teşekkür ediyorum ki bu ve bu gibi konuları tartışacak alanlar oluşturmak için bizlere imkan sağlamak için emek harcıyolar.
sayın tahir kıran ve onun gibi takımının taraftarı olan abilerimize bence yaptığı iiilik ve örnek taraftar olmalarından ötürü teşekkür etmeli ve türk sporu için neler yaptıklarını araştırıp inceleyip ondan sonra eleştirmeli derim
burda syn tahir kıran beyin adını telaffuz etmemdeki sebebde anlaşılacağı gibi burda yazı yazabiliyorsam onun sayesindedir buda onun taraftar olduğunun bir göstergesidir derim .HAYDİ TARAFTAR VE TARAFTAR ADAYI OLAN ARKADAŞ ,DOST,TÜM SPOR SEVERLER TARAFTAR NASIL OLMALI NELER YAPMALI?

#2 (permalink)  
Alt 29-12-2007, 01:02 AM
ATA FATİH ATA FATİH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

İnsanların konumları gereği bazen seyirci olmaları gerekiyor. Ama bu onlarında normal insanlar gibi duygularının olduğu gerçeğini değiştirmez. Profesyonelliğin gereği öyle olmak zorundalar. Örn bir gazeteci, değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaşırken yada bir hakem kararlarında objektif davranmak zorunda. Başta dediğim gibi bu 'Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar' gerçeğini değiştirmez.

#3 (permalink)  
Alt 31-12-2007, 12:14 PM
Member

syn fatih bey elbette ki görevleri ve konumları gereği taraftar olan ama bunu alenen yaşayamayanlara da sözümüz yok haklısın herkesin gönlünde bir aslan yatar ve bunu gönlünde yaşatır . bunada itiraz etmiyorum sıl olan sizde tv lerde seyrediyorsunuz dur hiç akla hayale gelmeyen kişiler ateşli taraftarlar gibi ymiş cesine atıp tutarlar ve söyledikleri halbuki taraftarı oldukları nı söykedikleri takım ve ya spor klübüne zarar verecekmiş düşünmez yada provakatör dürde anlaşılmaz asıl olan konu ve tartışılması gereken bence konun çekilmesi gereken platform bu dur. anlaşılması zordurki insan neden böle boş işlerle uraşır neden habire birilerini karalar veya karalama kampanyaları başlatır . taraftaarmısın yoksa seyircimisin derken tuttuğun takım için ne yaptın sevdinmi gönülden bağlımısın ona zarar vercek bişi yanlışlıklada olsa yaptınmı hiç bunun muhakemesi ni yaptınmı sorular genele bu .neyse çok geniş bir konu aslında ben bu yazıyı yazarken şunu düşündüm ,sayın tahir kıran ve onun gibi türk sporuna gönül vermiş kişilerin asla bulundukları ortama ve topluluğa zarar gelcek hal ve tavır sergilemeyeceklerniin altını çizmek ve insanlara sen şölesin sen bölesin diyen yorum yazarlarına eğriyi doğruyu tartmadan ölçmeden bunu yapmamaları konusunda uyrmak içindi.umarım doru anlaşlır ve algılanırım saygılar sevgiler ben taraftarım ve şunlrı yapar şunları da yapmam diyen yorumları bekliyorum herkese tüm spor severlere 2008 yılının başarı ve sağlık geitrmesi temennisiyle ALİ SEL

#4 (permalink)  
Alt 04-01-2008, 01:18 PM
Member

Anladığım kadarı ile bu konuya yazı yazmayı riskli buluyorsunuz bence de öle olsa gerek çünkii özgüven sahibi olmak ve bunu açık yürekllilikle yazmak konuşmak zordur mesela bir forum üyesi veya misafir arkadaşımız deseki evet ben taraftarım ve layığlada bunu yerine getiriyorum dese hemen sorular gelir ne yapıyosun ne yapmıyosun nasıl yapıyosun o neden bu neden hadi çık içinden çıkabilirsen değilmi işte sonuç.
arkadaşlar ,dostlar bence öz eleştiriden kaçınmamalıyız herşeyde olduğu gibi TÜRK Sporuda bu gibi öz eleştiri yapmadığımız ve nemiz eksik kaldı nasıl düzeltiriz birey olarak üstümüze ne düşer demediğimiz içindirki bu günki durumdadır.
Spora aşık tabir ettiğimiz bulbildiği her fırsatda ne yapabilirim daha nasıl katkıda bulunabilirim üstüme düşen ne olur bu gün diyen tüm saygıdeğer spor severler içinizi dökün atın eteğinizdeki tşları ortaya (etek mecaz anlamda) da tartışılsın doru yol bulunsun demeyin sakın buraya yazsak ne olacak hayır olur bir yetkili okur okuyan bir yatkiliye söler vs olur nihayetinde 'susma sustukça sıra sana gelecek' sloganını unutma yaz yaz haykır hatta ki ulaşsın yerine saygılar sevgiler sağlıklı günler dilerim.ALİ SEL

#5 (permalink)  
Alt 18-01-2008, 04:31 PM
Member

SELAMLAR herkese selamlar bu konu hiçde yabana atılcak konu değil arkadaşlar bu sorunun altında yatan binlerce sorumluluk ve binlerce bireysel görev var kimsenin aklına hiçbiri gelmiyormu hadi futbol ve futbol taraftarlığı anlam olarak bir çok kimse tarafından biliniyor diyelim pekii ben biliyorum ve şöle olması ve böle davranmsı gerekir yoksa sadece seyirci olur diyemedimi bakın seyirci şu anlamda kullanılıyor burda seyreden yani etki yok tepki yok yorum yok anlayış veya anlayışsızlık hiçbirşey yok ben bölesine seyirci diyorum
yoksa herhangi bir takımı seven tv den veya stada gelip adabıyla edebiyle maçı seyredene seyirci deyip aşalamak değil amacımız onlar işi gereği statüsü gereği belkide stada bile gelemez ama kalbinde yaşar tv den seyreder sever kısaca ona lafımız yok olamazda

şimdi taraftarım diyen ve böle olmak isteyen en önce saygılı sevgili iyide kötüde takımını destekleyen birey olarak üstüne düşeni elinden geldiği kadar layıkı ile yapmaya çalışan değilmidir.saygılar sevgiler ALİ SEL

#6 (permalink)  
Alt 17-04-2008, 12:51 PM
Member

Taraftar olduğunu ve üzerine düşeni yaptığını düşünen ayrıca taraftar olduğunu söleyipde hiçbirşekilde bunun gerektirdiğini yapmıyanları eleştirenler eleştrmek isteyenler sevgili dostlar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyor duyarlı bireyler olmamız yönünde temennilerimle sağlıcakla kalın diyorum ali sel.

新加的空白文章1
  #7 (permalink)  
Alt 13-06-2008, 12:42 AM
weiwei

Lightbulb 新加的空白文章1

这是新加的空白文章1,可以在UBB可视化编辑器中,添加和修改文章内容。

#8 (permalink)  
Alt 13-06-2008, 03:11 AM
fenerkeş fenerkeş isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

taraftarım ben, herşeyden önce gönül vermişim bu renklere. belki biraz romantik olmamdandır, gönül verdiğim renklerin temiz ve saf kalması herşeyden önce gelir. kupalardan, şampiyonluklardan, hatta tesislerden ve mal varlıklarından. asıl müdahale alanım da budur işte. o yüzdendir ki, sırf kaçan şampiyonluğa bir günah keçisi belleyip de hoca gönderenlere karşı dururum. kaçan şampiyonluk olsun, gençlere çok güzel bir örnek teşkil eden hocamız değil!

şampiyonluğun kaçmasının bir bedeli olacaksa şayet o zaman en başta kulübün en tepesindekiler bedel ödemeli, derim o zaman.

#9 (permalink)  
Alt 20-06-2008, 11:49 AM
Member

Basiretli ve onurlu yönetici yaptıklarıyla övünürken hatalarından da ders çıkartmalı derim . bana bu konu şunu hatırlatıyor. tarihini hatırlamadığım bir yılda japon yönetici yaptığı hatadan ötürü ülkesinin zarara uramasına sebep olmuştu ve sonucunda istifa etmiş onunda peşinden onların adetleri gereği intihar etmişti. ben bunlar öle yapsında demiyorum ama en azından yöneticiler yanlış yaptıklarında yada bu klubü yönetirken onların da bir taraftar olması gerektiğini unutmması nı istiyorum taraftar ruhlu onurlu yöneticilerimiz olması dileğimle ALİ SEL

#10 (permalink)  
Alt 21-06-2008, 01:49 PM
Bahadır1907 Bahadır1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Ben Bir Taraftarım..seyirci tüketir ve takımını başarısı için sever, duygularını tatmin etmek ister. taraftar ise karşılıksız beklentisiz menfaatsiz verendir. zor şartlarda dahi destekler yenilsede sever, imkan yaratır fedakarlık yapar maça gelir, tezahurat yapar, geri pasta oyuncusuna küfretmez..

Seçenekler
Stil