Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Güncel

LinkBack Seçenekler Stil

Fenerbahçe Başkani Kim Olmali
  #1 (permalink)  
Alt 01-04-2009, 03:35 PM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation Fenerbahçe Başkani Kim Olmali

Sevgili fenerbahçeliler iddialı bir o kadarda düşünerek cevap verilmesi gereken bir soru yöneltmek istedim.,
Bilindiği üzre yakında kongre var ve birçok taş yerinden oynayacak ben böle düşünüyorum şimdiki başkanın yerine eğer şu başkan olsun diyor iseniz lütfen nedenlerini de sayabildiğiniz kadarı ile yazınız bence bu fikir ve düşünceleriniz eğer bşkan değişirse taraftarında ne istediği ve eksikler neler yeni gelecek yönetim bundan bir nebze haberdar olacaktır
He elbetde değişmesin diyen de olacak dır bunuda nedenlere bağlarsanız çok sevinirim .
Bu konuya vereceğiniz tüm cevap ve katacağınız tüm fikirlerden ötürü şimdiden teşekkür eder allaha emanet olun derim...

#2 (permalink)  
Alt 24-04-2009, 10:59 AM
Member

Bu soruyu sormam daki amacım aslında belliydi genel kanı şimdiki başknın değimesi yönünde fikirlerinizdi şu anda söylentier syn .ALİ ŞEN in arabuluculk misyonu yönünde turları aziz yıldırıma sen çekil syn ALİ KOÇ BAŞKAN olsun ben SYN ŞADAN KALKAVANa sölerim başkan adayı olmaz demiş yapılmak istenen nedir bunun içinde bir oyunmu vardır basında çıkan bu haberler ne kadar doğrudur . bu gün şimdiki başkanın sözünden bir adım bile dışarı çıkmayan SYN ALİ KOÇ yarın başkan olsa ne değişecek diye de düşünmeden edemiyorum . korkuları nedir kan kaybeden yönetim farklı amaçlar içinmi bu klübü yönetmek istemektedirler ki koltuk bu kadar kıymatlidir eğer fener bahçeyi bu kadar seviyorsan koltuktan kalk ama klübü terk etme muhalefet görevine devam et ve bu kadar sevdiğini söylediğin klübünün yeni yönetim tarafından iyi yönetilmesi adına denetim yapmaya devam et biz futbolculara kavga etmeyin diyoruz kavganın büyüğünü yöneticiler yapıyor hani bir laf vardır 'imam o....... ca cemaat s........ş derler siz kavga ederken sporculara kavga etmeyin bu ayıptır sportmence bişi değildir nası dersiniz bunuda aklım almıyor işte dostlar bu gibi spekilasyonlar yaşanırken bir klübün hakkaten yönetilemk içinmi yoksa kendi amaçlarına hizmet etmesi içinmi bu kadar talep gördüğünü anlayın da çözünde refaha çıkalım aklımız karışıklıkdn kurtulsun hakkımızda hayırlısı artk a.e.o.
ALİ SEL

#3 (permalink)  
Alt 01-06-2009, 12:15 PM
Member

kongre yapıldı ve netice yine değişmedi aynı başkan aynı yönetim artık hayırlısı diyelim,En zından demokratik bir kongre olması sevindirici bunca zamandır tek başkan adayı ile yapılan ve sönük geçen kongrelere nazaran çok katılımlı ve heyecenlı bir kongre oldu .netice ne olursa olsun verilen sözler verilen vaatler yerine getirilir de böylesine büyük ve herşeyi hak eden taraftar özlemeye başladığı şampiyonluklar ve kupalara kavuşur (kavuşuruz) inşallah a.e.o.

#4 (permalink)  
Alt 13-10-2009, 03:43 PM
kralarthur14 kralarthur14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

kralarthur14 - MSN üzeri Mesaj gönder kralarthur14 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Onu bunu bilmem ama Asıl Fenerbahçe'li Tahir Kıran'ın bu yönetimde yer almasını isterim..

İmg Kodu ve Avatarlara İzin Verin

#5 (permalink)  
Alt 19-10-2009, 05:40 PM
Member

sevgili TAHİR KIRAN bu konu ile ilgili fikrini bir çok kez açıkladı fakat buna rağmen ben de aynı fikirdeyim ve mutlaka orda olması gerektiğini savunuyorum ... fenerbahçemizin başında yönetiminde gerçek fenerbahçelilerin olmasını istiyoruz ....
ARTIK YETER......

Seçenekler
Stil