Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Güncel

LinkBack Seçenekler Stil

Fenerbahçe-bjk Maçi Yorum mayıs 2009
  #1 (permalink)  
Alt 04-05-2009, 10:03 AM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder
Smile Fenerbahçe-bjk Maçi Yorum mayıs 2009

Neredeydin fenerbahçe
böle sölemeden kendimi alamadım üç beş hafta önce bu zamana kadar dün akşamki oyunun 3/2 isini oynasak valla şampiyonluk turu tıyordduk şimdi tüh desek eleden bişi gelmez ama böle büyük bir camianın bence tüh demeye bile hakkı olmaz giden gitti bari kupayı alın diyelim dün akşamki oyunundan ötürü de futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum çok zevkli mücadele dolu heyecan dolu bir derbi izlettier futbola doyduk eksikleri olan fenerbahçe şevkini kaybetmiş bjk karşısında güzel oynadı tebriklerrr...

Konu alisel tarafından (04-05-2009 Saat 10:06 AM ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)  
Alt 15-05-2009, 11:26 AM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder

Sonuç bu olmalımıydı bilmiyorum ama hiç olmazsa kupa alınabilrmiydi belki fakat bu teknik direktör ile kupa maçı öncesi futbolculara küfre varan hakaretler ile moral motivasyonu sıfıra düşüren teknik direktör ile kupa zaten alınamazdı tabii bu olayın arkasına saklanıp da kupayı alamadık dememek lazım .futbolcularında kabahatleri mutlaka var ve bunu kabul etmeleri her nekadar sonucu değiştirmeyeceksede adamlıkdn geçer.
birde bu sonucunda ardından sanki bu rezilliği camiamıza başkası yaşatmışda o kurtarıcı olucakmış gibi yine adayım diyecek olan başkan faktörü var bu ne yüzsüzlüktür onuda anlamak mümkün değil takımı futbol takımı olmaktan klübü spor klübü olmaktan çıkarıp neredeyse inşaat şirketine çeviren bu başkan ve yönetim bu kadar yenilgi bu kadar rezillikten sonra ben yine adayım demiyomu ahanda burda şarteller atıyor ...
umarım bu fikrinden,hatadan bir an önce dönerde sevgili fenerbahçemizi hakettiği yerlere getirecek daha üstün mezyetlerde bir yönetici ve yönetim kurulunun yolunu açar ..tüm fb li dost ve arkadaşlara hayırlar getirsin a.e.o.

Seçenekler
Stil