Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Türk Futbolu

LinkBack Seçenekler Stil

Yeni Rizespor Yeni Sezon ..
  #1 (permalink)  
Alt 01-08-2008, 10:32 AM
Bahadır1907 Bahadır1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart Yeni Rizespor Yeni Sezon ..

Yıllar sonra Bank Asya 1. Ligi’nde izleyeceğiz Ç. Rizespor’u. Bu duruma nasıl gelindi diye sormanın gereği yok artık. Önemli olan yapılan hatalardan ders çıkartılıp çıkartılmadığı. Bunu bize elbette zaman gösterecek.

Takımın en büyük şansı başına Metin Diyadin’in getirilmesi. Başarısı çalıştırdığı iki takımla tescillenmiş bir teknik adam. Bank Asya Lig’ini ve oyuncularını yakından tanıyan bir hoca. Geçen sezon bu konuda istikrarsızlıkta rekora koşarken bu sene teknik direktöre tam desteğin verileceğini düşünüyorum.

Ayrıca geçen yıllarda hiç verim alınamayan Serhat, Emrah, Fahri, Suat, Zafer, Cumhur gibi oyuncularla yolların ayrıldığını ve yeni sezon için 14 yeni transfer yapıldığını görüyoruz. Gerede kampından gelen haberler ve hazırlık maçları umut veriyor ancak bu takım neredeyse baştan yaratıldı ve taşların yerine oturması elbette zaman alacaktır.

Yeni hoca, yeni sistem, yeni oyuncular, 5 yıl sonra yeni bir lig hatta ve hatta yeni Stad .. Sonuç olarak her şey hayırlı olsun.

Unutmadan, Rizespor artık kendisine yakışan modern bir stada kavuşacak.

Herkese teşekkür edıyorum
  #2 (permalink)  
Alt 19-10-2008, 12:31 AM
sefer53 sefer53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart Herkese teşekkür edıyorum

Rizespor çatısı altında toplanan ve külübümüze maddı manevı dsetek veren emege geçen herkese teşekkür ediyorum daha önce yapılmiş süper bır tesısımıze şimdıde modern bır stad yapılıyor başbakanımızın öncülüğünde tüm rizeli işadamlarına ayrı ayrı teşekkür edıyorum.Zaten rizeliye rizeli sevdalısına da bu yakışırdı zaman bırlık zamanı bırlık olalım arkadaslar bizim kendı sahamızdakı maçlarda çok az sayıda taraftar gıdıyor ayıptır yakışmıyor rizelılere ınanın bazı maçlarda deplasmandakı taraftarlarımız bıle daha fazla oluyor bu takıma destek vermelı ve tekrardan süper lige dönmesını hep beraber olup gelmesi için destek verelım ben bu takıma hocaya başkana ve arkamızdakı diğer güçlere güğvenıyorum ve umut edıyorumkı olmamız gereken yerde yanı süper lige bır yıl aradan sonra gelır artık bundan sonra nasıl kalıcı olur onun hesaplarını yapmalıyız...
Şimdıden rizesporumuza canı gönülden başarılar diliyorum

Seçenekler
Stil