alisel
alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member
Kaleci Volkan Ve Diğer Düşüncesiz Yıldız Futbolcularımıza
Yıldız futbolcu dedim çünki milyonlar veripde transfer ettiğimiz bizim ve büyüklerimizin büyük özveri ile buralara getirdiği ve herkes tarafından sevilen bi okadarda sorumluluk hissetmeleri gereken kişiler sorumluluklarının farkında olmaları gereken kişiler yıldız veya ünlü diye adlandırılır. gelelim volkana evet volkan sen karşındaki adam sana sövmüş olabilir fakat orası arena mı yoksa binlerce insana sorumlu olduğun bir futbol maçı mı ve sahasımı önce bunu düşümen gerekmezmi şimdi ne olcak önümüzde isviçre maçı var aylardır yedek olan arkadaşın kalemizde ne kadar ne yapcak hadi kendi takımını düşünmedin milli takım ne olcak sen profosyanel bir sporcu değilmisin adam edepsiz olabilir sana sövebilir ama orası yerimi hakem niye var bunu biliyor ama kendine hakim olamıyorsan o zman sen amatör ruhtan kurtulamadın birde logano o zaten tam artis gökan sana gelince adama topu at diye elinle işaret ediyosun sona üç saniye çalıcam diye öbür topa yöneliyosun böle şeyler yerine oyununa konsantre olman daha hayırlı olmazmıydı tüm aklı toptan başka herşeye çalışan futbolcu ve yöneticiler bence muhakemeyi doru yapmalı öz eleştriyi göz ardı etmemeliyiz biz önce takım ve taraftar olarak yneticiler de dahil hepimiz hepimize sorumlu olduğumuzu unutmucaz fenerbahçe hepimizin dir hiç bir şahsa ait değil topluma mall olmuş türkiyenin devi dir şampiyonlar şampiyonudur bölesine düşüncesizlikle heba edemeyiz etmemeliyiz evet hakem hatalrı var futbolcu hatası da olduğu gibi ama insiyatif tek taraflı olmamalı ve futbolcusu taraftarı ve yöneticisi idarecisi insiyatifi kime verildiyse saygı ile eleştirebilmeli düzeyi bozmamalı saygılı seviyeli profosyonel maçlar seyretmemiz temennisi ile ali sel
alisel
Member
hemşerimizdir aslen ve öle olduğu içindirki daha fazla sorumluluk hssetmesi lazım bu aralar daha dikkatli olduğuda gözlemleniyor zaten ayrıca eleştiricez kusurlarını sölicezki onlar daha dikkatli olacaklar herşeyi alkışlayamayız yinede fenerbahçe illede fenerbahçe haydi kupaya demedende geçemeyiz a.e.o. ali sel herzaman yanındayız.
alisel
Member
Sevgili dostlar bu yazımı 2008 de yazmıştım fakat bu gün ne yazıkki hayla aynı yerde olduğumuzu görüyorum yine kavga yine şiddet var yenilmemin yenmek kadar hazmedilir bir şey olduğunu sportmenliğin geçerli olamsı gerektiğini örenememişiz.
bu söylediğim fenerbahçe için değil tüm futbol camiasının ilgi alanında olması gerektiğini belirtmek isterim. spor müsabakalrını seyrettiğimiz zaman şöle bir bakın işi futbol oynamak olan kişilerin saha içerisinde sanki dördüncü hakem gibi olan her olaya muhalefet olduğu ve ayağınla değil azınla top oynadığını maaalesef göreceksiniz çoğunlukda olan bu sporcu kardeşlerimize acaba bir rehabilite dersi de m gerekir diye düşünmekten de kendimi alamıyorum sizcede ölemidir bilmem ama nedir bu asebiyet nedir bu kavgacı ruhun sebebi bunuda sorgulamak ve nedir bilmem ama çaresinin sayın yönetici ve idarecilerden geleceğini temenni ediyor kavgasız sportmence bir sezon sonu yaşamamızı temenni ediyorum a.e.o.
ALİ SEL