Geri git   Tahir Kıran Forum > Futbol > Türk Futbolu

LinkBack Seçenekler Stil

Yeni Federasyon Yönetimi Hakkında
  #1 (permalink)  
Alt 27-03-2008, 07:50 AM
alisel alisel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

alisel - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation Yeni Federasyon Yönetimi Hakkında

Sayın Grup üyeleri Yeni Federasyon Başkanı Ve Yöneticileri Hakkında Yorumlarınızı Merak Ediyor Yaptıkları Veya Yapacağız Deyipde Yapmadıkları Nelerdir Diye Naçizane Soruyorum Yorumları Veya Fikri Olan Varsa Paylaşabilirmi Yeni Gelen Eskiyi Aratır Deyişi Gerçekmi Oluyor Yoksa ! Hayırlı Günler Dilerim Ali Sel

#2 (permalink)  
Alt 15-04-2008, 09:36 PM
alperen alperen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

yenı federasyon rizesporu dusurmek ıcın elınden gelenı yapıyor
bır cok macta hakem hatalarına kurban edıldık
tahır abimiz tff de iken hakkımızı gözetiyordu

#3 (permalink)  
Alt 16-04-2008, 08:32 AM
Member

aslında çok acı bir tablo birinin hakkımızı kollaması gerekmesi değilmi haklar neden eşit değil neden birileri hep bir diğerleriyle uraşır nerde kalır o zaman futbolun bir spor olduğu anlayışı ama türkiyenin gerçeği malesef bu küçük takımlar sanki santrançtaki piyonlar gibi yenilir ve gider diğer oyun başlayana kadar sırası gelmesi ve yeniden yenilmeyi bekler kurbanlar gibi değişsin artık bu kural gibi olmuş olan haksızlıklar federasyon u adaletli olmaya işini doru yapmaya davet ediyoruz.

#4 (permalink)  
Alt 20-06-2008, 01:17 PM
ATA FATİH ATA FATİH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Yeni federasyonun şuana kadar çalışmalarını olumlu buluyorum, sponsorluk gelirlerinin arttırılması, lisanslı ürünlerin çıkartılması, herkes için futbol vb çalışmalar ile futbol kültürünün tabana yayılmasının hedeflenmesi, giderlerin kısılması mevcıt kaynakların verimimin arttırılması vb mali tablolar (gerçeği yansıtıyor ise) şuanda memnunum. Birde şeffaflık ilkesi var, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılıyor. Ancak olumsuzluklar tabiki var örneğin MHK gibi bir kurumun içinde ciddi hatalar yapılmakta. Eleştireceğiz ama bunun için biraz daha zaman gerekiyor

#5 (permalink)  
Alt 22-06-2008, 01:37 PM
Member

Alıntı:
ATA FATİH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni federasyonun şuana kadar çalışmalarını olumlu buluyorum, sponsorluk gelirlerinin arttırılması, lisanslı ürünlerin çıkartılması, herkes için futbol vb çalışmalar ile futbol kültürünün tabana yayılmasının hedeflenmesi, giderlerin kısılması mevcıt kaynakların verimimin arttırılması vb mali tablolar (gerçeği yansıtıyor ise) şuanda memnunum. Birde şeffaflık ilkesi var, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılıyor. Ancak olumsuzluklar tabiki var örneğin MHK gibi bir kurumun içinde ciddi hatalar yapılmakta. Eleştireceğiz ama bunun için biraz daha zaman gerekiyor
Elbetde zaman gerekiyor giriş gelişme sonuç mantığında eleştiri sırasını beklemek doğru gözüksede ağaç yaşken eğilir söylemini de unutmamamalı diyorum eğer bir hata görüyorsak geç olmadan eleştirmeli ve daha büyük acı sonuçlar doğurmadan önlenmeli iyi neticeler doğru tartışmlardan geçer saygı sevgi dolu bir dünya dileğimle ali sel

#6 (permalink)  
Alt 25-06-2008, 12:08 PM
Blue&Typhoon Blue&Typhoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

şuanki durum haluk ulusoy dönemindekinden bence iyi çünkü her gün yeni fikiler ortaya atılarak anadolu klüplerine nasıl gelir elde ederiz diye düşünülüyor işte çift tv gelirleri stat projeleri vs bunlar gerçeğe dönüşürse ispanya gibi italya gibi ülkeler gibi bizim ülkemizde avrupaya daha çok oyuncu ve takım gönderir

#7 (permalink)  
Alt 27-06-2008, 10:56 AM
Member

Böle giderse sölemlerinin gerçeğe dönüştürülmesi açısından yüzdeyi tutturur da eşit mesafede olurlarsa yanii işini doru yaparsa neden olmasın umarım gideni aratmazlar bütün temnnimiz budur.(futbol okulu projesi oldukça ilerici ve mantıklı bir düşünce mesela)

#8 (permalink)  
Alt 27-06-2008, 09:08 PM
Bahadır1907 Bahadır1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Çalışanı her zaman taktir etmeliyiz, siyaset spora spor siyasete karışmadığı sürece sorun olmaz.

hayırlı olsun
  #9 (permalink)  
Alt 19-10-2008, 12:29 AM
sefer53 sefer53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart hayırlı olsun

Tff ülkemız ve tüm takımlarımız için hayırlı olur inşallah her takıma esit olmalarını isterız tabıkı

tanir abi ye
  #10 (permalink)  
Alt 05-11-2008, 01:01 PM
sadoo_25 sadoo_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart tanir abi ye

selamün aleyküm tahir bey ben sadrettin aydemir.kocaelinde ikamet ediyorum.1 yıllık evliyim ama evliliğimi yaşayamıyorum cahilliğim sonucu eşiminde kendiminde hayatını kararttım.bu yaşam gailesi yetmezmiş gibi borcum kat kat arttı.düğün için borca girdim ailemin durumu müsait değil 10,000 ytl borcum var ama aldığım maaş 450 ytl vardiyalı çalıştığımdan dolayı ek iş yapamıyorum.eşim ölen bebeğimizin ardından tansiyon hastası oldu çalışamaıyor.şimdi dersinki bunları niye anlatıyosun.benimki bir umut hazır para yemek benim harcım değil alışık değilim.daha askerliğimi yapmamış 450 ytl ye çalışan bir genç olarak ardımda bırakacağım eşimi düşündükçe çarelerim ve ümitlerim tükeniyor.benim gayem borçlarım kapansın kuru ekmek yer bana yardımedenin yanında ücretsiz çalışırım fazla parada haksız kazançta gözüm yoktur.çevrenizde hayır amaçlı dostlarınıza beni anlatır yardımcı olursanız duacınız olurum.allahtan sonraki beklentim sensin.elinden bişey gelmezse canın sağolsun ama hiç giyemediğim forma isterim mümkünse...allaha emanet olun hayırlı günler...
sadrettin aydemir
05558334792

Seçenekler
Stil